0988 398 898
02 491 61 35

Изберете език / Kies uw taal

За бизнеса

Как да img_12помогнем на бизнеса Ви

Разширяването на ЕС даде възможност на много фирми от Белгия и Холандия да навлязат на българския пазар, както и да работят съвместно с български фирми. Така наречения outsourcing, особено на услугите също доведе доста белгийски и холандски фирми в България. В такъв случай нуждата от преводи на официални документи, фирмена кореспонденция става наложителна.

 

В наше лице можете да намерите надежден и сигурен партньор
  • Отлично познаваме особеностите на бизнеса както в България, така и в Белгия и Холандия. Това ни дава възможност да ви предложим точен, коректен и в същото време съобразен с особеностите на съответния език (български или нидерландски) превод.
  • Наясно сме, че в днешния бизнес времето е пари, затова сме в състояние да ви предложим изключително кратки срокове на изпълнение, разбира се без това да влияе на качеството на превода.
  • Знаем, че във време на криза всяка компания се старае да ограничи разходите си до максимум. Затова сме готови да ви предложим освен добри цени и атрактивни отстъпки за обемни преводи и/или месечни абонаменти. За да получите конкретна оферта, моля свържете се с нас.
  • Наясно сме с динамиката на бизнеса в наши дни. За да отговорим на вашите нужди, ние създадохме опростена и ефективна фирмена структура, която ни дава възможност да реагираме своевременно според нуждите на клиента. Работим 7 дни в седмицата и имаме готовност да приемем дори обемни поръчки за кратки срокове.
  • Знаем, че за бизнеса точността, коректността и конфиденциалността са от решаващо значение за успеха. Затова ви гарантираме спазване на договорените срокове за изпълнение на превода.
  • Изграждаме бизнес отношенията с нашите клиенти с визия за дългосрочно сътрудничество, затова за нас коректността и взаимното уважение са от огромно значение.