0988 398 898
02 491 61 35

Изберете език / Kies uw taal

Въпроси и отговори

Q?

Има толкова много агенции, които предоставят преводи с нидерландски език, защо да избера точно НЛ Преводи?

A.

Да, има много агенции, които предлагат превод от и на нидерландски език. Ние обаче не работим с преводачи на свободна практика, преводите извършваме ние. По този начин можем да имаме пълен контрол върху коректността и точността на превода. Важен елемент е опростената структура на НЛ Преводи. Приемането и потвърждаването на поръчката стават директно, без да се чака потвърждение от външен преводач. С оглед на отличните ни познания по нидерландски език ¨от извора¨ можем да ви гарантираме качество на доставяната от нас услуга.

Q?

Как се изчислява броят на страниците за превод?

A.

  • Цената се изчислява на база преведения текст, а не база на текста първоизточник.
  • Всички цени са в български лева. Посочените цени са за превод на 1 (една преводаческа страница). 1 преводаческа страница по БДС се равнява на 1800 символа с интервалите. Броят на интервалите можете да проверите в Microsoft Word, като изберете Review=>Word Count – Characters (with spaces) в Microsoft Word 2010 и Tools => Word Count => Characters (with spaces) в по–старите версии на Microsoft Word.
  • Обемът на превода се таксува за реалното количество преведен текст. Ние не желаем да плащате за услуга, която не сте получили. Затова при нас плащате само за това, което реално получавате. Цената на превода се изчислява с точност до 0,01 лв.
    • Например: Ако общия брой символи на преведения документ е 1200 заедно с интервалите за стандартен документ от български на нидерландски цената за превод ще бъде: 1200/1800 * 16 лв = 10,67 лв.

Q?

Как мога да изпратя запитване за превод?

A.

  • Като ни изпратите текста за превод по имейл на info@nl-translations.bg
  • Като попълните онлайн формуляра на нашата страница

Q?

Какви са начините за получаване на готовия превод?

A.

  • По електронен път (имейл), на официална електронна бланка, подписан с електронен подпис.
  • Изпращане на хартиен носител с куриер.

Q?

Кога и как мога да заплатя?

A.

Плащането става по банков път след предаване на превода и издаване на фактура. Ние няма да бавим изпълнението на поръчката, чакайки да ни платите депозит.

Q?

Ние също сме преводаческа агенция и имаме нужда от преводачи с нидерландски език. Можем ли да разчитаме на вашите услуги?

A.

Разбира се. Ще се радваме, ако можем да си бъдем взаимно полезни. Свържете се с нас, за да уговорим детайлите по евентуална съвместна работа.

Q?

Не намирате отговора на Вашия въпрос тук?

A.

Не се колебайте да се свържете с нас, ще се радваме да Ви бъдем полезни.